Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11335 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może ślepawi byli
inaczej od razu by oddali naturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
polskie władze w końcu zaczynają łapać złodziei
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.wykop.pl/link/1634908/meksykanscy-marynarze/
Meksykańscy marynarze wypoczywają spokojnie w Kalifornii

i wystarczylo 2 policjantow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ajwaj ajwaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Zamiast napierdalać się słownie w tej Norwegii,to zainteresujcie swoje mózgownice tym co dzieje się w Polsce,kraju Waszych przodków.A nie tylko nawzajem się opluwacie jadem.Te drobne,nieistotne rzeczy,które gdzieś tam od Was 1500 kilometrów dalej się dzieją dotyczą nas,Was wszystkich.Ja wiem,że każdy powie(...)pierdoli mnie to(mam swoje życie)(pracuje,mam co żreć),lecz NIE...nie można tak gadać...Nieuchronnie zbliża się jakaś potężna KATASTROFA....Bo jak można pozwolić,aby działy się takie rzeczy;pseudo biznesy,napierdalają chłopaka TASAKIEM(zielone światło dla naśladowców),gość w jakimś mieście z całym impetem wjeżdża w dwóch małolatów,potem spierdala,jakiś fus sprzedaje tabletki na odchudzanie,po czym jedna z jego klientek umiera...afera za aferą,pani prokurator w znanym mieście gubi akta sprawy.Pytam się ile jeszcze musi się przelać gówna,aby ludzie zaczęli być troszkę normalni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
d4acool napisał:
Zamiast napierdalać się słownie w tej Norwegii,to zainteresujcie swoje mózgownice tym co dzieje się w Polsce,kraju Waszych przodków.A nie tylko nawzajem się opluwacie jadem.Te drobne,nieistotne rzeczy,które gdzieś tam od Was 1500 kilometrów dalej się dzieją dotyczą nas,Was wszystkich.Ja wiem,że każdy powie(...)pierdoli mnie to(mam swoje życie)(pracuje,mam co żreć),lecz NIE...nie można tak gadać...Nieuchronnie zbliża się jakaś potężna KATASTROFA....Bo jak można pozwolić,aby działy się takie rzeczy;pseudo biznesy,napierdalają chłopaka TASAKIEM(zielone światło dla naśladowców),gość w jakimś mieście z całym impetem wjeżdża w dwóch małolatów,potem spierdala,jakiś fus sprzedaje tabletki na odchudzanie,po czym jedna z jego klientek umiera...afera za aferą,pani prokurator w znanym mieście gubi akta sprawy.Pytam się ile jeszcze musi się przelać gówna,aby ludzie zaczęli być troszkę normalni

Eeeetam, przesadzasz
Poczytaj co tu sie dzieje, w Norwegii - najgorszy kraj, dno, zniewolenie obywatela. Norwegowie, to faszysci i mendy, co biednych i uczciwych Polakow wykorzystuja , Te mendy jezdzic nie umieja (bo kto normalny przepuszcza pieszych nawet poza przejsciem), rzad i jego dzialania, to totalne dno i porazka. Nawet ku....wa tu wodki o normalnej porze dnia (np.23ej) nie mozna kupic, a jak juz mozna wczesniej, to litr kosztuje rownowartosc nawet 2-3 godzin pracy ! No kto to widzial panie .

Dno i wodorosty. W Polsce, ech...tam to dobrze . Slodycze polskie sa i pierogi i ogorachy kiszone i wodka cala dobe

Jak sprobujesz tylko wspomniec, ze moze warto na zasadzie chociazby porownania, przypomniec sobie co w Ojczyznie, to jestes okrzykniety polonorkiem (mnie akurat bawi te smieszne slowo) i dostaniesz milion minusow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Narzekacie tak na Polske a norski na urlop jada wlasnie miedzy innymi do Polski aby poczuc sie tak jak powinien sie poczuc kapitalista. I polacy ktorzy sobie radza w Norwegii i maja prawdziwa pensje powyzej sredniej krajowej Norweskiej rowniez jada wlasnie do Polski aby zazyc wolnosci i swobody oraz cen bez chorych avgiftow.

A co do "polonorkow" to nie wiem kto to wymyslil. Poprawna nazwa to folkenorsk wzorujac sie na volksdeutschu i chodzi tu o sluzalcow giermancow ktorzy uwazaja sie za gorszych od swoich panow. Dumny Slowianin uwaza sie za lepszego i przypomina ze nawet sam ich wielki Führer musial przyznac ze przyszlosc nalezy do rasy ze wschodu (Slowian) oraz ze giermancy okazali sie niegodni bycia najwyzsza aryjska rasa gdyz Slowianie sa lepsi Jedyna szansa giermancow to sklocic slowianskie narody miedzy soba co skutecznie probuja czynic caly czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lewicowo.pl/marks-o-polsce/
jakze trafne i dzis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj